Login
  SEARCH
  Svenska 

SWEDISH CHARTS 
ARCHIVE 
SEARCH 
BEST OF ALL TIME 
LINKS 
FORUM
Lyrics request
Swedish Electro Songs ?
Music of Sweden
Selecting a B2B Telemarketing Company
Chart Positions Pre 1976


 
HOMEFORUMCONTACT

THOMAS+STENSTR%F6M
0 fans
Become a fan

Songwriters and producers
Thomas Stenström, Jens Resch

DISCOGRAPHY THOMAS STENSTRöM
Discography Singles

TitleLabelRelease
Adiós amigosKorpstaden2019-02-08
Röda himlarKorpstaden2020-04-24
Dom får mig aldrig levande (Petter feat. Thomas Stenström)Baba2020-05-01
Ser du månen där du är ikväll? (Tillsammans igen)Korpstaden2020-12-04
Det är nog aldrig för sent för oss två.Korpstaden2021-04-30
NätternaKorpstaden2021-06-04
Hej hallå!Korpstaden2021-08-20
Väntar på en solig dagKorpstaden2022-03-04
Sista sommarenKorpstaden2022-04-22
 
THOMAS STENSTRÖM IN SWEDISH CHARTS
Singles

TitleEntryPeakweeks
Slå mig hårt i ansiktet2014-06-201136
Himlen över City2019-03-15752
Nån annan2019-09-27505
Dom får mig aldrig levande (Petter feat. Thomas Stenström)2020-05-08352
Ser du månen där du är ikväll? (Tillsammans igen)2020-12-11366
Det är nog aldrig för sent för oss två2021-05-07253
Nätterna2021-06-116710
Hej hallå!2021-08-27526
Spring Baby Spring2021-09-24402
Sweet Jackie2021-11-05195
Drömmare2021-11-12224
Du kommer Sakna mig mindre och mindre2021-11-19126
Till slutet av augusti2021-12-24971
Väntar på en solig dag2022-03-11711
Sista sommaren2022-04-29917
 
Albums

TitleEntryPeakweeks
Fulkultur2014-09-05697
Rör inte min kompis!2017-01-27261
Uddevalla Dreamer, Del 12019-05-17153
Dreamer2019-11-29389
Spring Baby Spring2021-09-24248
Så mycket bättre - Tolkningarna2021-12-31534
SONGS BY THOMAS STENSTRÖM
Sort by: Title | Year
2019
Adiós amigos
2020
Dom får mig aldrig levande (Petter feat. Thomas Stenström)
Röda himlar
Ser du månen där du är ikväll? (Tillsammans igen)
2021
Det är nog aldrig för sent för oss två.
Hej hallå!
Nätterna
2022
Sista sommaren
Väntar på en solig dag

n/a
Allt jag har
Det är inte lätt att leva
Det är nog aldrig för sent för oss två
Drömmare
Du kommer Sakna mig mindre och mindre
Himlen över City
Nån annan
Slå mig hårt i ansiktet
Spring Baby Spring
Sweet Jackie
Till slutet av augusti
ALBUMS BY THOMAS STENSTRÖM
Dreamer
Fulkultur
Rör inte min kompis!
Så mycket bättre - Tolkningarna
Spring Baby Spring
Uddevalla Dreamer, Del 1
THE BEST RATED SONGS BY THOMAS STENSTRÖM
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Slå mig hårt i ansiktet83.62
THE MOST KNOWN SONGS BY THOMAS STENSTRÖM
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Slå mig hårt i ansiktet83.62


Copyright © 2022 Hung Medien. Design © 2003-2022 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.03 seconds