Login
  SEARCH
  Svenska 

SWEDISH CHARTS 
ARCHIVE 
SEARCH 
BEST OF ALL TIME 
LINKS 
FORUM
Kċt 19 ċrig tjej
How do I register album?
Welcome to swedishcharts.com
All the top 20 charts around the world
we need a new producer for k-pop ris...


 
HOMEFORUMCONTACT

SERTAB ERENER
1 fan
Show fans

Become a fan

Birthday
Sertab Erener  04.12.1964


DISCOGRAPHY SERTAB ERENER
Discography Singles

TitleLabelRelease
Every Way That I Can (Sertab)Columbia2003-05-26
Here I Am (Sertab)Columbia2003-10-06
Leave (Sertab)Columbia2004-05-13
I Believe (That I See Love In You) (Sertab)Columbia2004
Hayat BeklemezElidor2008
Tesadüf aşkDMC2015
 
Discography Albums - Studio

TitleLabelRelease
Sakin ol!Destan1992-09
Lâ'lDestan1994-10
Sertab Gibi (Sertab)Imaj1997
SertabColumbia1999
TuruncuColumbia2001
Sertab [2003]Columbia2003-06-30
No Boundaries (Sertab)Columbia2004-01-19
Aşkölmez (Sertab)Simya2005-04-25
Sertab Goes To The ClubDMC / Simya2007
RengârenkDMC2010-06-07
SadeDMC2013-03-20
Kırık kalpler albümüGNL / DMC2016-06-09
 
Discography Albums - Best Of

TitleLabelRelease
The Best Of Sertab ErenerColumbia2007-03-19
 
SERTAB ERENER IN SWEDISH CHARTS
Singles

TitleEntryPeakweeks
Every Way That I Can (Sertab)2003-06-05120
Here I Am (Sertab)2003-10-31581
SONGS BY SERTAB ERENER
Sort by: Title | Year
İyi ki doğdun
Şiirin bir üstü
Aşk
Aşk beni
Aşk ölmez, biz ölürüz (Sertab)
Aşkolsun
Aaa!
Açık Adres
Acıt canımı (Sertab)
Acıtır
Aldırma deli gönlüm
Ask
Ask ölmez, biz ölürüz
Asla
Aslolan aşktır
Ateşle barut
Avare
Ayrilik Ve Biz
Başa döneceksin
Back To The Beach (Sertab)
Bahçede
Beni bağışla (Sertab)
Beni bağışla (Sertab feat. Voice Male)
Bir çaresi Bulunur
Bir Damla Gözlerimde
Bir varmışım bir yokmuşum
Bozlak
Breathe In Deeper (Sertab)
Bu Böyle
Bu Gece Son
Buda (Sertab)
Büyü de gel
Çocuktuk bir zamanlar
Cumartesi pazar
Dağ gibiyim
Dargın değilim
Dönmüyorsun
Dos
Dos gardenias
Ego
Elele
Erkeğim
Every Way That I Can (Sertab)
Fos (Aşk) (Mando & Sertab Erener)
Gece kraliçesi
Gel barışalım artık
Gitsem
Got Me Like Oh (Sertab)
Güle güle şekerim
Günahın boynuma
Hani kimi zaman
Hayat Beklemez
Here I Am (Sertab)
I Believe (That I See Love In You) (Sertab)
I Remember Now
Ikimiz bir fidanın
Incelikler yüzünden
Insanım nihayetinde
Istanbul
It Takes More (Sertab)
Iyileşiyorum
Kafi
Karalama derfteri
Karbeyaz
Kendime yeni bir ben lazım
Kera
Kim haklıysa (Sertab)
Kime diyorum
Kolay değil (Sertab)
Koparılan Çiçekler
Kumsalda
Lâ'l
Leave (Sertab)
Love Bites (Sertab)
Makber
Masal
Mecbursun
Mi acaba
Music (Sertab)
Nerdesin (Sertab)
O, ye
Olsun
One More Cup Of Coffee (Sertab)
Öyle de güzel
Oyna
Oysa
Oyun bitti
Private Emotion (Ricky Martin feat. Sertab Erener)
Rengârenk
Rüya
Sade
Sakin ol
Sarıl bana
Satılık kalpler şehri (Sertab)
Sen benimlesin
Sen üzülme diye
Seni sevmeye hüküm giydim
Sessiz gemi (Sertab)
Sevdam ağlıyor
Seyrüsefer
Sir
Söz
Söz bitti
Storms (Sertab)
Suçluyum
Sus
Tek başıma
Tek başına
Tesadüf aşk
The One (Sertab)
Unutamadım
Unutursun
Utanma
Uzaklara
Vur yüreğim
Vurulduk
Yağmur gülleri
Yağmurdan sonra gelen toprağın kokusu
Yaklaş
Yalnızlık senfonisi
Yanarım
Yara
Yavaş yavaş (Sertab)
Yolun başı
Yüz yüzeyim
Zaferlerim (Sertab)
Zor kadın
Zor kadın (Sertab Erener & Voice Male)
ALBUMS BY SERTAB ERENER
Aşkölmez (Sertab)
Bu yaz
Kırık kalpler albümü
Lâ'l
No Boundaries (Sertab)
Rengârenk
Sade
Sakin ol!
Sertab
Sertab [2003]
Sertab Gibi (Sertab)
Sertab Goes To The Club
The Best Of Sertab Erener
Turuncu
DVDS BY SERTAB ERENER
Otobiyografi
THE BEST RATED SONGS BY SERTAB ERENER
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Leave (Sertab)105.2
One More Cup Of Coffee (Sertab)84.88
Zor kadın (Sertab Erener & Voice Male)74.43
Vur yüreğim54.4
Kumsalda54.4
Every Way That I Can (Sertab)1664.36
Here I Am (Sertab)274.33
THE MOST KNOWN SONGS BY SERTAB ERENER
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Every Way That I Can (Sertab)1664.36
Here I Am (Sertab)274.33
Leave (Sertab)105.2
One More Cup Of Coffee (Sertab)84.88
Zor kadın (Sertab Erener & Voice Male)74.43
Vur yüreğim54.4
Kumsalda54.4


Copyright © 2018 Hung Medien. Design © 2003-2018 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 0.28 seconds