Login
  SEARCH
  Svenska 

SWEDISH CHARTS 
ARCHIVE 
SEARCH 
BEST OF ALL TIME 
LINKS 
FORUM
Lyrics request
Chart Positions Pre 1976
Music of Sweden
Swedish Electro Songs ?
Sweden Top 40 Music Charts


 
HOMEFORUMCONTACT

NIKLAS+STR%F6MSTEDT
0 fans
Become a fan


DISCOGRAPHY NIKLAS STRöMSTEDT
Discography Singles

TitleLabelRelease
En kvinna och en man (Niklas Strömstedt & Anne-Lie Rydé)EMI1989
När vi gräver guld i USA (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)Metronome1994-05
Man gråter aldrig på en lördag (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)Metronome1995
Inga änglar gråterWarner1997
Nu har det landat en ängelMetronome1998
Med nyförälskad handMetronome2001
Sångerna om sommaren (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)Columbia2003
Den andra kvinnan (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)Columbia2003
Vi vetCapitol2007
För många ord om kärlekCapitol2008-03
På Stockholms gatorCapitol2008
Värför är du i GöteborgMetronome2016-01-22
 
Discography Albums - Studio

TitleLabelRelease
En gång i livetEMI1989-05-29
Om!Metronome1990
Halvvägs till framtidenMetronome1992
Glenmark / Eriksson / Strömstedt (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)Warner1995-01-20
Långt liv i lyckaMetronome1997
Skjut inte...det är bara jag!Parlophone1998
Andra äventyr (Niklas Strömstedt & Skarpa Skott)EMI1998
Du blir du jag blir jagWarner2001
Den andra skivan (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)Columbia2003
Två vägarCapitol2008-03-19
 
Discography Albums - Best Of

TitleLabelRelease
Oslagbara 1989-99Metronome1998
 
NIKLAS STRÖMSTEDT IN SWEDISH CHARTS
Singles

TitleEntryPeakweeks
Sista morgonen1989-02-0855
Om1990-05-2317
Vart du än går1990-10-24133
Halvvägs till framtiden1992-09-02175
När vi gräver guld i USA (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)1994-05-13143
En jävel på kärlek (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)1994-12-30510
Man gråter aldrig på en lördag (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)1995-07-28158
Sånt är livet1997-02-21386
Den andra kvinnan (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)2003-04-17118
Drake2015-11-06712
Lyckolandet2015-11-13542
När jag var han (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)2019-11-15303
Jag kan gilla2019-11-22522
 
Albums

TitleEntryPeakweeks
Skjut inte...det är bara jag!1981-09-25263
En gång i livet1989-06-14252
Om!1990-09-26110
Halvvägs till framtiden1992-09-3057
Glenmark / Eriksson / Strömstedt (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)1995-01-27145
Långt liv i lycka1997-02-07123
Oslagbara 1989-991998-12-10414
Du blir du jag blir jag2001-02-2247
Den andra skivan (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)2003-04-24223
Två vägar2008-03-27382
30 år i kärlekens tjänst2009-12-18325
Storhetsvansinne - Världens bästa samlingsplatta2015-10-23381
SONGS BY NIKLAS STRÖMSTEDT
Sort by: Title | Year
1981
Annars skulle väl inte hjärtat slå
Da'n före da'n (Niklas Strömstedt med Gyllene Tider)
Drömmer du i färg eller svart-vitt?
Ett hjärta som regnar
Gå inte än
Håll i mej hårt
Jag ringer dej
Kärlek är ett gift
Man varnade för halka
Om och om igen
Skjut inte...det är bara jag
Snön är vit
Tiden stod stilla
Tyst
1983
Alarm! (Niklas Strömstedt & Skarpa Skott)
Allt du vill (Niklas Strömstedt & Skarpa Skott)
Äventyr (Niklas Strömstedt & Skarpa Skott)
Bara en skugga (Niklas Strömstedt & Skarpa Skott)
Blåa jeans & röda läppar (Niklas Strömstedt & Skarpa Skott)
Det gör så ont (Niklas Strömstedt & Skarpa Skott)
En annan hand (Niklas Strömstedt & Skarpa Skott)
Hela vägen hem (Niklas Strömstedt & Skarpa Skott)
I väntan på vadå (Niklas Strömstedt & Skarpa Skott)
Kom fram, kom fram (Niklas Strömstedt & Skarpa Skott)
Lefvande lust (Niklas Strömstedt & Skarpa Skott)
Skarpa skott (Niklas Strömstedt & Skarpa Skott)
Som tårar i regn (Niklas Strömstedt & Skarpa Skott)
Syster, syster (Niklas Strömstedt & Skarpa Skott)
1988
En kvinna och en man (Niklas Strömstedt & Anne-Lie Rydé)
Sista morgonen
1989
Älskling, godnatt
Andra sidan midnatt
En gång i livet
Förlorad igen
Jag ger dej mitt liv
Med rätt att älska
På väg (Niklas Strömstedt med Per Gessle)
Precis som ett barn
1990
En väg till mitt hjärta
Flickor talar om kärleken (män dom gör just ingenting alls)
Mannen i ditt liv
Modiga män
Någon tycker om dej
Om
Runt, runt, runt
Så snurrar din jord
Som om hon inte fanns
Stanna kvar
Vänta på en vän
Vart du än går
1992
Bilderna av dej
Blåa ögons hav
Där finns inga ord
Enkel matematik
Halvvägs till framtiden
I hennes rum
Livrädd
När vindarna vill
Näst sist.
Oslagbara!
Trolla med mej
Vem tänker du på
1994
Allt som sker
Allting nu!
Jag ville vara stark
När vi gräver guld i USA (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Nu är det bara du & jag
Väntar
1995
Älska din älskling (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
En jävel på kärlek (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Från dag till dag (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Hon är min (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Ingenting minner om dej (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Jag gråter inte mer (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Leta där du bor (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Man gråter aldrig på en lördag (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Människor som vi (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Nåt som går (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Natten är min vän (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Stanna världen en stund (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
1997
24 timmar
Den här stan
Färja ut i rymden
Gå på jorden
Inga änglar gråter
Långt liv i lycka
När solen går upp
Ring och säg godnatt
Rummet intill
Sången du hör ar din
Sånt är livet
Ta mej dit
1998
Byns enda blondin
December utan dej
Nu har det landat en ängel
2001
40+
Den vackraste kyss nyss kysst
Det bästa jag gjort
Guldtand
Här (här är jag)
Hur många dagar
Med nyförälskad hand
Min värld
Pojkarna från tystnaden
Röd som blod
Väck oss i vår
Vakta min ensamhet
2003
Den andra kvinnan (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Den stora kärleken (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Dom kommer och dom går (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Handen på hjärtat (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Händerna på täcket (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Hon vet vad hon vill ha (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Inga kvinnor kvar (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Lika bra som jag (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Sångerna om sommaren (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Tar gud American Express? (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Utantill (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Vin och rosor (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
2007
Vi vet
2008
Bakom lås och bom bom bom
Det är konstigt men jag tänker på Irland
En häst, en hund och en pool
För många ord om kärlek
Hon bor i mitt hjärta
Jag har förtöjt för storm
Långt ifrån varann men hand i hand
På Stockholms gator
Ska vi hålla om varann då?
Två vägar härifråm
Vårt bästa jag
2016
Värför är du i Göteborg

n/a
3:07
Drake
Jag kan gilla
Jealousy
Länge leve vi
Lyckolandet
När jag var han (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Säg det igen
ALBUMS BY NIKLAS STRÖMSTEDT
30 år i kärlekens tjänst
Andra äventyr (Niklas Strömstedt & Skarpa Skott)
Den andra skivan (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Du blir du jag blir jag
En gång i livet
Glenmark / Eriksson / Strömstedt (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)
Halvvägs till framtiden
Långt liv i lycka
Om!
Oslagbara 1989-99
Skjut inte...det är bara jag!
Storhetsvansinne - Världens bästa samlingsplatta
Två vägar
THE BEST RATED SONGS BY NIKLAS STRÖMSTEDT
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Om65
På väg (Niklas Strömstedt med Per Gessle)55
En jävel på kärlek (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)55
Vart du än går54.8
Sista morgonen54.8
Förlorad igen74.71
För många ord om kärlek54.6
När vi gräver guld i USA (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)94.33
Halvvägs till framtiden54.2
Den andra kvinnan (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)54.2
THE MOST KNOWN SONGS BY NIKLAS STRÖMSTEDT
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
När vi gräver guld i USA (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)94.33
Förlorad igen74.71
Om65
På väg (Niklas Strömstedt med Per Gessle)55
En jävel på kärlek (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)55
Vart du än går54.8
Sista morgonen54.8
För många ord om kärlek54.6
Halvvägs till framtiden54.2
Den andra kvinnan (Glenmark / Eriksson / Strömstedt)54.2


Copyright © 2020 Hung Medien. Design © 2003-2020 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.48 seconds