Login
  SEARCH
  Svenska 

SWEDISH CHARTS 
ARCHIVE 
SEARCH 
BEST OF ALL TIME 
LINKS 
FORUM
Chart Positions Pre 1976
Sweden Top 40 Music Charts
How do I register album?
Welcome to swedishcharts.com
All the top 20 charts around the world


 
HOMEFORUMCONTACT

MAGNUS UGGLA
1 fan
Show fans

Become a fan

Links
Fan Page  http://swemusic.se/strix/uggla.htm


DISCOGRAPHY MAGNUS UGGLA
Discography Singles

TitleLabelRelease
Nitar & läderColumbia2000
Hotta brudarColumbia2000
Där vi är e're alltid bästColumbia2001
Stockholm heta nätterColumbia2001
Morsan e okejColumbia2001
Vi ska till VM!Columbia2002
EfterfestColumbia2004
 
Discography Albums - Studio

TitleLabelRelease
Pärlor åt svinenUggly2007-10-24
 
Discography Albums - Best Of

TitleLabelRelease
Klassiska mästerverkColumbia2002-05-24
 
MAGNUS UGGLA IN SWEDISH CHARTS
Singles

TitleEntryPeakweeks
Varning på stan1977-08-12213
Vittring1978-09-22123
Johnny The Rocker (Magnus Uggla Band)1979-03-2346
Apati1980-05-3087
Sommartid1981-05-22136
I.Q.1983-09-0629
Joey Killer1986-09-2417
Fula gubbar1986-12-1743
Vem kan man lita på1987-12-09123
Jag mår illa1989-09-2016
Baby Boom1989-12-27152
4 sekunder1993-09-2979
Jånni balle1993-11-10257
Dansar aldrig nykter1994-01-07401
Kung för en dag1997-09-05425
Jag vill1998-01-02334
Pom pom1998-02-271414
Hand i hand1998-07-03474
Nitar & läder2000-09-14117
Hotta brudar2000-12-071012
Morsan e okej2001-03-08562
Där vi är e're alltid bäst2001-06-281013
Vi ska till VM!2002-05-03120
Värsta grymma tjejen2004-09-17223
Efterfest2004-12-16515
Nu har pappa laddat bössan2005-07-21355
För kung och fosterland2007-03-08117
Pärlor åt svin2007-10-04115
Vild och skild2007-12-20503
24 timmar2008-05-22324
Jag och min far2012-11-091117
Har hört om en tjej (I Heard Of A Girl)2012-11-23552
 
Albums

TitleEntryPeakweeks
Livets teater1976-10-19285
Va' ska man ta livet av sig för när man ändä inte får höra snacket efteråt1977-10-07115
Vittring1978-10-0675
Den ljusnande framtid är vår1980-07-11512
Godkänd pirat! Live1981-05-2287
Välkommen till folkhemmet1983-11-01111
Retrospektivt Collage 75-851986-01-081025
Den döende dandyn1986-10-22112
Allting som ni gör kan jag göra bättre1987-12-0928
35-åringen1989-11-01114
Alla får påsar1993-10-27139
100% Uggla, absolut inget annat1994-11-04118
Karaoke1997-10-31143
Där jag är e're alltid bäst2000-10-26123
Klassiska mästerverk2002-05-30155
Den tatuerade generationen2004-10-15144
Ett bedårande barn av sin tid2006-03-02114
Pärlor åt svinen2007-11-01219
Innan filmen tagit slut...2011-11-11117
Magnus den store - Live!2013-03-08536
Tänk innanför boxen...2018-10-19251
SONGS BY MAGNUS UGGLA
Sort by: Title | Year
1975
Hallå
Raggarna
1976
Sommartid
1977
Ge livet en chans
Ja just du ska va gla
Jag skiter
Varning på stan
1978
Vittring
1979
Johnny The Rocker (Magnus Uggla Band)
Mälarö kyrka
1980
Centrumhets
Skandal bjotis - Det är inte kärlek, det är kramp
Trendit, trendit
1983
Astrologen
Hand i hand
I.Q.
1986
Fula gubbar
Joey Killer
Passionsfrukt
Staffans matematik
1987
Ska vi gå hem till dig eller hem till mig
1989
Baby Boom
Jag mår illa
1993
1:a gången
4 sekunder
Dansar aldrig nykter
Jånni balle
Mitt decennium
Trubaduren
Victoria
1997
Jag vill
Kung för en dag
Visa
1998
Pom pom
2000
Hotta brudar
Morsan e okej
Nitar & läder
Stockholm heta nätter
2001
Där vi är e're alltid bäst
Inte alls förbannad
2002
Vi ska till VM!
2004
Efterfest
2007
Åh vilken härlig dag
Borta bra men hemma bäst
Coverbandens förlovade land
Det är vårt liv
Du och jag mot hela världen
För kung och fosterland
Fredagskväll på hallen
Min igen
Pärlor åt svin
Tvättbräda
Vild och skild

n/a
24 timmar
Å, han kysste mej
Apati
Asfaltbarn
Balladen om 70-talets största rockband
Barn av sin stad
Bobbo Viking
Den döende dandyn
Dörrslusk
Draget
Drömmen som gick i kras
Dum dum
Dyra tanter
Faderskapet
Flens rock
Ge ge ge
Glittrande Sune
Gör mig till din man
Gud, jag ska bli bra
Häng me' på party
Har hört om en tjej (I Heard Of A Girl)
Hem ljuva hem
Herr servitör
Hjärtekrossare
Hog Farm
Hög standard
I natt är jag din
In kommer Gösta
Jag och min far
Jag vill inte gå hit
Jag vill inte tillbaks
Jätte-kult
Jazzgossen
John Silver
Just den där
Krokodil rock
Lena
Livet är en fest
Livets teater
Mattläggar-Oves hjulsång
Mitt liv?
Moder Svea
Mrs Space
Någon som dej - Någon som du är
Nu har pappa laddat bössan
Nugen
Okänd värld
Overture / Dumskallarnas julafton
På turné
Panik
Påtalåten
P-F
Rembrant
Riddarna av mörkret
Rock'n Roll Revolution
Rumpnissar
Speedy Gonzales
Starlet
Stig in och ta en cocktail
Stjärn...r
Tjejer (Potpurri)
Tjena alena
Toffelhjältar
Två små primadonnor
Vår tid - 1977
Varit kär
Varje gång jag ser dig
Varning på stan enligt Bellman
Värsta grymma tjejen
Vem kan man lita på
Vem kan man lita på?
Vi möttes bara för en kväll
ALBUMS BY MAGNUS UGGLA
100% Uggla, absolut inget annat
1975-2008
35-åringen
Alla får påsar
Allting som ni gör kan jag göra bättre
Där jag är e're alltid bäst
Den döende dandyn
Den ljusnande framtid är vår
Den tatuerade generationen
Ett bedårande barn av sin tid
Godkänd pirat! Live
Innan filmen tagit slut...
Karaoke
Klassiska mästerverk
Livets teater
Magnus den store - Live!
Om Bobbo Viking
Pärlor åt svinen
Retrospektivt Collage 75-85
Tänk innanför boxen...
Va' ska man ta livet av sig för när man ändä inte får höra snacket efteråt
Välkommen till folkhemmet
Vittring
THE BEST RATED SONGS BY MAGNUS UGGLA
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Johnny The Rocker (Magnus Uggla Band)63.83
THE MOST KNOWN SONGS BY MAGNUS UGGLA
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Johnny The Rocker (Magnus Uggla Band)63.83


Copyright © 2018 Hung Medien. Design © 2003-2018 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 0.25 seconds