Login
  SEARCH
  Svenska 

SWEDISH CHARTS 
ARCHIVE 
SEARCH 
BEST OF ALL TIME 
LINKS 
FORUM
Lyrics request
Chart Positions Pre 1976
Gemini
Music of Sweden
Swedish Electro Songs ?


 
HOMEFORUMCONTACT

ANA+DIAZ
0 fans
Become a fan

Songwriters and producers
Ana Diaz

DISCOGRAPHY ANA DIAZ
Discography Singles

TitleLabelRelease
Allt e lättare på sommarn (Ana Diaz feat. Parham)Winwin2019-06-28
BästisWinwin2020-04-17
Vår lilla stadWINWIN2020-10-26
Askan är den bästa jordenWINWIN2020-11-23
Fait accompliWINWIN2020-11-30
RegnetWINWIN2020-12-05
Tolkningarna 2020 - Så mycket bättreWINWIN2020-12-14
Vara vännerWINWIN2020-12-14
 
ANA DIAZ IN SWEDISH CHARTS
Singles

TitleEntryPeakweeks
Vår lilla stad2020-10-30483
1002020-10-301517
Askan är den bästa jorden2020-11-27751
Fait accompli2020-12-11861
Regnet2020-12-11941
Vara vänner2020-12-18763
 
Albums

TitleEntryPeakweeks
Lyssna del 12016-02-12473
Tröst och vatten2020-05-01829
Så mycket bättre 2020 - Tolkningarna2020-12-25514
SONGS BY ANA DIAZ
Sort by: Title | Year
100
Allt e lättare på sommarn (Ana Diaz feat. Parham)
Askan är den bästa jorden
Bästis
Fait accompli
Fyll upp mitt glas nu
Nästan där
Nothing Without Me (Markus Schulz feat. Ana Diaz)
Regnet
Starkare
Vår lilla stad
Vara vänner
Vet du jag är över dig
ALBUMS BY ANA DIAZ
Lyssna del 1
Så mycket bättre 2020 - Tolkningarna
Tröst och vatten


Copyright © 2021 Hung Medien. Design © 2003-2021 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.06 seconds